Raahen Urheiluautoilijat ry

- raahelaista autourheilua vuodesta 1969 -


Uutisia


Takaisin yleiskatsaukseen

17.04.2019

Raahessakin ajettava Japan Motors Cup asfalttisprintsarja käynnistyy toukokuussa Kauhavalta - Jatkettu ilmoittautuminen avoinna 23.4.2019 saakka!

Japan Motors Cup asfalttisprintsarja käynnistyy toukokuussa Kauhavalta -
Jatkettu ilmoittautuminen avoinna 23.4.2019 saakka!


Kahdeksan asfaltilla ajettavan osakilpailun mittainen Japan Motors Cup on Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK-Motorsport ry:n virallisen asfalttisprint CUP-mestaruussarja, jossa niin yleisen- kuin juniori- sekä naisten- ja senioriluokan kuljettajat ajavat esine- ja lahjakorttipalkintojen lisäksi pääpalkinnosta eli Skoda Fabia henkilöautosta. Lisäksi nuorten luokan mestari palkitaan auto- ja kuljettajabrändäys -palkinnolla kilpailukaudelle 2020.

Toukokuussa Kauhavalta käynnistyvässä ja elokuun viimeisenä viikonloppuna Napapiirin pohjoispuolelle päättyvässä kilpasarjassa paremmuuttaan voi mitata Autourheilun Kansallisen Keskusliiton sääntöjen mukaisella kilpa-ajoneuvolla aika pienimmistä ns. vakioautoista huipputehokkaisiin nelivetoisiin turboautoihin saakka.

Japan Motors Cup asfalttisprintsarjan voi voittaa ryhmästä ja luokasta riippumatta kilpailija, joka omassa luokassaan kerännyt sarjasääntöjen mukaisesti eniten pisteitä. Osakilpailussa CUP-pisteet lasketaan jokaisesta ajetusta kierroksesta erikseen ja pisteisiin lasketaan sarjapistetaulukon mukaisesti siten että jokainen saa sen pistemäärän mikä hänen sijoituksensa on sarjaan osallistuvista kilpailijoista omassa luokassaan jokaisessa kilpalähdössä. Varsinaisiin loppupisteisiin lasketaan sarjan jokaisen lähdön (16 lähtöä) pisteet yhteensä, joista kuitenkin kolme huonointa lähtöä vähennetään pois. Lisäksi kuljettaja voi kaksi kertaa kauden aikana käyttää rallisprintin SM-sarjasta tutun ns. jokerikortin eli haalia tuplapisteet kahdesta ennen ensimmäistä osakilpailua ilmoittamasta kilpailusta.
Ilmoittautumista on jatkettu 23.4.2019 saakka, johon mennessä myös sarjamaksu tulee olla maksettu.

Ensimmäisen osakilpailun rataesittely julkaistu - Sarja alkaa haasteellisilla radoilla Kauhavalla vanhan lentosotakoulun alueella Rallisprintin SM-sarjan yhteydessä ajettava Japan Motors Cup asfalttisprintsarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan Kauhavan LSK Business Parkin ympäristössä. Kilpailun järjestävä seura AL-Härmä on kuunnellut kilpailijoiden ja katsojien toiveita ja rakentaneet erittäin kompaktin ja teknisesti todella haasteellisen ja teknisen kilparadan, jossa myöskin korkeuseroja löytyy. Tutustu Kauhavan rataesittelyyn: https://youtu.be/FsUtInaf_AA

Televisiointi maksullisella C Morella, ilmaisella Alfa TV'llä ja YouTubessa!

Osakilpailuviikonloput televisioidaan Alfa-TV ja C More TV-kanavilla. Lisäksi samat koostelähetykset ovat nähtävissä YouTubessa TV-ensiesityksen jälkeen.

Japan Motors Cup ilmoittautuminen tapahtuu Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK ry KITI-järjestelmän kautta osoitteessa www.autourheilu.fi. Cup-voittaja palkintaan Autourheilun Kansallisen Keskusliiton perinteikkäässä palkintogaalassa. Tutustu sarjan sääntöihin sen kotisivuilla osoitteessa www.japanmotorscup.fi ja starttaa mukaan!

Ajettavat osakilpailut:
1. 11.5.2018 - LSK Business Park Asfaltti Rallisprint #1
2. 12.5.2018 - LSK Business Park Asfaltti Rallisprint #2
3. 25.5.2018 - Raahen SHT-rallisprint #1
4. 26.5.2018 - Raahen SHT-rallisprint #2

5. 16.6.2018 - Nokia
6. 6.7.2018 - Happy Beach, Vaala
7. 30.8.2018 - Levi #1
8. 31.8.2018 - Levi #2Takaisin yleiskatsaukseen


Tapahtumat

Tällä hetkellä ei merkintöjä.Pienoisautoilua Saloisissa lauantaisin

Pienoisautoilijat kokoontuvat lauantainsin klo 12 - 18 Saloisissa Myllymäen koululla.Lue lisää..