Raahen Urheiluautoilijat ry

- raahelaista autourheilua vuodesta 1969 -

Uutisia


Takaisin yleiskatsaukseen

02.02.2017

Puluvärkki ICE tapahtumasta

Puluvärkki ICE -tapahtuma järjestetään 10 - 12.2.2017 Raahessa.

HOKS ja POKS:
Raahen UA tukee tapahtumaa maksamalla jäseniensä osallistumismaksut niin MM-esikisaan kuin haastekilpailuunkin!

Potkukelkkailun MM-esikisat käydään Raahessa nyt ensimmäistä kertaa. Puluvärkki ICE kisa-areena sijaitsee Kampusalueen pohjoispuolella, Rantakatu 5c rakennuksen takana.

MUKANA MAAILMAN KOVIN KÄRKI
Kisaan voi osallistua omalla kilpamallin potkukelkalla tai perinteisellä potkukelkalla. Järjestäjä varaa kilpamallin kelkkoja lainattavaksi kisaan.
Osallistumismaksu aikuisten sarjassa on 5 € / hlö ja parisprintissä 10 € / hlö. Lapset kisaavat Puluvärkki ICEssa ilman maksua.

HAASTEKILPAILU HYVÄÄ TEHDEN

KOKOA OMA JOUKKUE JA HAASTA KAVERIT MUKAAN
Kokoa oma kolmen hengen joukkueesi. Tuunatkaa porukalla hauska, vauhdikas, oman näköisenne potkukelkka ja asukokonaisuus ja osallistukaa leikkimieliseen haasteviestiimme. Jokaisen osallistujan matkaosuus on 300 metriä. Nyt ei ole kyse huippu-urheilusta, vaan yhteisestä hauskasta.
Kelkan ja joukkueen ulkoasussa tyyli on vapaa ja voitte halutessanne markkinoida sillä myös omaa yritystänne, tuotetta tai tapahtumaa. Paras asu ja kelkka palkitaan, luovuus on suotavaa ja hyvässä huudossa tuomariston joukossa, lupa villiintyä. Osallistumismaksu min. 30 € / joukkue. Haasteviestin tuotoista puolet lahjoitetaan Älä Kiusaa Mua ry:lle.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot tapahtumasta löytyy http://www.visitraahe.fi/puluvarkki-ice/ -osoitteesta. Facessa sivut @PuluvarkkiICE.Takaisin yleiskatsaukseenTapahtumat

Tällä hetkellä ei merkintöjä.Pienoisautoilua Saloisissa lauantaisin

Pienoisautoilijat kokoontuvat lauantainsin klo 12 - 18 Saloisissa Myllymäen koululla.Lue lisää..